dijous, 14 de novembre del 2013

SANT PAU


SANT PAU II

4 companys de la UEC vam anar d'excursió a Sant pau, vam anar el Juan, la Tamy, el Ruben i l'Ibra. Pel camí, vam agafar pipes d'uns girasols, i ens les vam anar menjant pel camí.
Vam arribar al cap d'una hora i mitja més o menys, passant per un camí inesperat, el cual no estava planejat anar-hi per allà.
Quan vam arribar a dalt, l'Aleix, va treurer uns ous de la seva motxilla, que havien post les seves gallines. Els vam fer amb un fugonet, i ens els vam menjar. Al baixar per tornar a la UEC, vam passar per un lloc més usat. 



Explicaré la excursión a Sant Pau, Pues salimos a eso de las 10 aproximadamente, para dirigirnos hacía el mirador de la montaña de Sant Pau, fue un recorrido largo y entretenido ya que vimos diversos campos de algún tipo de plantación.
También vimos zonas bastante bonitas andentrandonos por el bosque, habían lugares que para subir era difícil complicándonos la subida, al llegar el profesor había traído un par de huevos de sus gallinas y así con un buen revuelto de huevos y pan disfrutamos de la preciosa vista que teníamos de toda Vilafranca, Fue una experiencia dentro de la U.E.C para recordar.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada