dijous, 14 de novembre del 2013

PANELLETS AMB ELS AGÜELETES¡¡¡


ACTIVITAT DELS PANELLETS AMB ELS AVIS

El passat 29 d'Octubre , els alumnes de la UEC vam anar amb els nostres educadors a fer panellets amb els avis al Centre de Dia d'aquí de Vilafranca , vam estar preparant la massa amb ells seguint els passos i anant preparant els aliments que pertoquen per acabar fent la massa .
Vam fer grups dispersos amb els alumnes i els avis i vam començar a preparar-ho junts. Al estar feta la massa vam fer formes i cada grup ho havia de fer els seus panellets de diferents sabors , a mi i al meu grup , per exemple ens va tocar fer-ho de codony , ens vam posar a preparar-ho i al acabar les treballadores del casal van recollir els panellets de tots els grups i els van portar al forn.
Mentre estaven al forn vam jugar a cartes i al dominó amb ells una bona estona i al acabar vam ajuntar totes les taules i van posar un pica-pica el vam repartir a tots els avis que en volien i al acabar ens en van deixar una mica .
Al acabar el pica-pica van sortir ja del forn els panellets i les noies el van portar a la taula i els van repartir per que tothom en mengés , al acabar ens vam acomiadar dels avis i vam tornar a la UEC ven plens.




Vam anar al centre de dia a fer panellets, els ingredients van ser: 1 dotzena de ous, farina , piñons ,coco, cola cao. Vam jugar al parchis , el domino , las cartas... Ens ho vam passar molt be. Els panellets estaban molt bons preo no vam menjar molts panellets i els yayos eran molts simpàtics



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada