dijous, 14 de novembre del 2013

PELI BABEL


 BABEL

Explicaré la pel·licula de babel, perquè és de la que mes m'han recordo:

Aquesta peli tenia tres histories, una anava de una família marroquina que el pare compra un arma per caçar i poder menjar. L'Arma l'hi va deixar als seus dos fills perquè caçaran i s'aburrien i amb la catxondeo l'hi van disparar a un autobús ple de turistes que passava per la carretera, l'hi van donar a una dona i ells no ho sabien, quan ho van beure per la tele els hui va canvia la cara per completa. I al final la policia es pensa que a sigut el pare qui va disparar a la dona del autobús, la policia els troben a la muntanya al pare i als dos fills perquè estaban anam a un altre casa perquè no volia problemes i l'hi donan el alto i els van començar a disparar i li matan al fill gran i allà s'acaba.

I l'altre historia va d'una noia japonesa que es sent sola i busca amor i fer el acte sexual i intenta fer el acte amb el dentista però l'hi diu que no. Desprès a la seva casa be un policia per investigar lo del disparo a la dona perquè el arma era del pare de la noia que l'hi va regalar a un àrab que era amic seu i el altre l'hi va vendre al altre àrab i el policia l'hi pregunta a la noia i ella el que vol es fer el acte i també l'hi diu que no.
I l'altre historia va d'una mexicana que esta treballant il·legalment a americà per guanyar-se la vida. Treballant de cangur, aquesta d'ona tenia plans perquè es casa la seva filla i no els pot cuidar mes perque els pares estan de vacances al Marroc que la dona que rep el tiro dels nois aquests. La dona truca als pares per veurà quan torna i no torna durant un temps perquè tenia que curar a la dona. I al final la mexicana s'hen porta als nois a la boda que es en mexic i tenen que creuar la frontera llavors arriben a mexic s''hu passa ve a la boda i a la tornada l'hi paran l'anava a ficar una multa del copo i decideix donar-se a la fuga i deixa a la dona i als nois la muntanya i ell s'he va continua la uida i al final tot acaba be.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada