divendres, 10 de gener del 2014

EXCURSIÓ A BLEDA


Opinió sobre l'excursió a Bleda


El dia 11 de desembre vam anar  a la bleda caminant allà on viu la Gloria,  ens vam cansar molt al tornar però  ho vam passar molt bé.

El passat 11 de desembre vam anar a la bleda d'excursió. Vam anar a un camp de futbol de sorra i al costat hi havia un parc que hi havien  coses molt divertida,  jo no vaig jugar a futbol però hem vaig divertir igualment.
Desprès vam fer un picoteig amb aquarios i patates de bossa. Pel camí va ser molt divertit però molt llarg jaja va estar molt divertit.

En comptes de fer educació física vam fer una excursió a peu per la muntanya fins a Bleda, vam parar  allà i vam fer un “pica   pica” amb patates i aquaris, vam  jugar una mica a futbol i vam marxar.

Hemos ido a La Bleda el pueblo de la profesora en pràcticas, juguemos a fútbol y hicimos el payaso sobre columpios seguidamente el Aleix nos ofreció unas patatas y una refrescante bebida.

El passat dimecres a l'hora d'educació física vam anar d'excursió caminant amb tots els de la UEC va ser un camí llarg pero es va passar rápid parlant entre tots de les nostres coses , al arribar allà vam veure uns quants gossos i un cavall i ens vam parar a mirarlos , pero després vam seguir fins un parc on ens va portar la nova professora de pràctiques, la Glòria .
Ens vam posar a jugar amb els columpis i alguns altres a futbol i abans de marchar vam fer un mini ''pica pica''.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada